Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالكريم حسين‌زاده گفته است: «هيچ‌كس فرمول اجرايي نمي‌دهد كه مردم به چه شيوه‌اي اعتراض كنند؟ هيچ‌كس پاسخگو نيست كه مردم به چه طريقي مشكلات‌شان را بيان كنند.»

رييس فراكسيون حقوق شهروندي مجلس درباره اينكه چرا گاهي مسوولان به‌ جاي پاسخگويي به مردم سكوت مي‌كنند يا پاسخي قانع‌كننده نمي‌دهند، گفت: «امروز در فضاي تصميم‌گيري كشور شاهد استراتژي و تاكتيك سكوت عميق هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او با اشاره به فضاي اين روزهاي صحن علني مجلس ادامه داد: «مشاهده مي‌كنيد در صحن علني مجلس نمايندگان دايما در حال تذكر، اخطار و نطق هستند اما رييس مجلس در سكوت كامل است و در نفع و تاييد حرف‌هاي نمايندگان حركتي صورت نمي‌گيرد.»به گفته حسين‌زاده، جامعه در خصوص سران قواي كشور تذكراتي دارند، اما آنان سكوت مي‌كنند؛ مگر اينكه در جلسات كاملا خصوصي حرفي گفته شود. اين نماينده اصلاح‌طلب مجلس گفت: «اتفاق ديگري كه در حال رخ دادن است و موازي با اين عدم پاسخ‌دهي پيش مي‌رود، اين است كه سران قوا تقصير را گردن يكديگر مي‌اندازند. در مجلس هم رويه اين است كه حاميان رييسي، لاريجاني و روحاني در حمايت از آنان در صحن با يكديگر در حال گفت‌وگو هستند.»

نايب‌رييس فراكسيون اميد مجلس با بيان اينكه در شرايط فعلي كشور، فرد و حتي سران قوا مهم نيستند، ادامه داد: «نمايندگان مجلس و سران قوا هر يك ابزاري در راستاي منافع ملي و يك هدف به اسم توسعه كشور هستند.»

او گفته است: «چرا بايد كشور را در اين سكوت ببريم؟ آيا از توضيح دادن مي‌ترسيم و درست نمي‌دانيمش؟!»

رييس فراكسيون حقوق شهروندي مجلس با اشاره به اينكه قانون اساسي آن‌طور كه از آن دم زده مي‌شود، اجرايي نمي‌شود، گفت: «چرا با وجود اينكه در فصل سوم قانون اساسي حقوق ملت ذكر شده و طبق همين قانون رييس‌جمهور بايد پاسدارش باشد، رييس مجلس مدافع اجرايي شدنش و رييس قوه قضاييه هم نظارت كند خودشان به نوعي وجود اين قانون را نفي يا درست اجرايي نمي‌كنند!»

نايب‌رييس فراكسيون اميد تاكيد كرد: «ما مي‌گوييم اعتراض حق ملت است، بايد به مردم پاسخ دهيم اما هيچ حرمتي براي اين حق اعتراض و پاسخگويي قائل نيستيم و جايگاهي براي‌شان تعريف نكرديم. دنبال صادر كردن بيانيه هستيم در حالي كه مردم به جايي رسيده‌اند كه بيانيه آرام‌شان نمي‌كند، كشور به نقطه‌اي رسيده است كه ديگر بيانيه چاره دردها و زخم‌ها نيست.»

او با انتقاد نسبت به اينكه «هيچ‌كس فرمول اجرايي نمي‌دهد كه مردم به چه شيوه‌اي اعتراض كنند و هيچ‌كس پاسخگو نيست كه مردم به چه طريقي مشكلات‌شان را بيان كنند»، از اينكه گفته مي‌شود «تصميمات كارشناسي شده» اما فرمولي براي آن ارايه نمي‌شود نيز انتقاد كرد و در اين رابطه ادامه داد: «به‌طور مثال مي‌گويند كه قيمت بنزين بايد به فوب خليج‌فارس برسد، باشد اين صحبت قبول آيا نبايد سطح كيفيت زندگي مردم هم به اين نقطه برسد؟ مي‌گويند ما ارزان‌ترين بنزين دنيا را دارا هستيم، بله درست بنزين ما ارزان است اما آيا نسبت درآمدي مردم با گران‌ترين بنزين دنيا يكي است؟»

به گفته اين نماينده اصلاح‌طلب مجلس، در حال حاضر به دليل آنكه ما در يك خلأ هستيم و اطلاعي نداريم مبناي كارشناسي اين تصميمات بر چه اساسي است و مردم هم نمي‌دانند مشخص است كه راه به جايي نمي‌بريم. نايب‌رييس فراكسيون اميد با تاكيد بر اينكه نامحرم دانستن مردم توهين به شأن ملت است، ادامه داد: «حكمروايي خوب ايجاب مي‌كند ما فرآيند تصميم‌گيري و تبعات را به ملت بگوييم و راهكار از آنها بخواهيم و با آنها درميان بگذاريم كه چه اتفاقاتي افتاده يا خواهد افتاد.» او گفت: «معتقدم بخش عمده‌اي از هزينه‌هاي حكمراني براي اين است كه مردم را از اتفاقات باخبر نمي‌كنيم و مدام مي‌خواهيم براي‌شان تصميم‌گيري كنيم. در صورتي كه ما چه كساني هستيم كه براي مردم تصميم مي‌گيريم؟ مردم بايد بيايند و در تصميم‌گيري‌ها مشاركت داده شوند اما اين اتفاق رخ نمي‌دهد.»

اين نماينده مجلس ادامه داد: «نقد اساسي به سران سه قوه اين است، ادعاي اجراي دقيق قانون اساسي را دارند اما اولين نفراتي هستند كه اين قانون را زير پا مي‌گذارند، دور مي‌زنند يا اينكه قانون اساسي را به ظن خودشان اجرايي مي‌كنند.» به گفته رييس فراكسيون حقوق شهروندي، اگر واقعا مي‌خواهيم آرامش به كشور بازگردد، بايد سران قوا بيايند و به مردم توضيح دهند. او ادامه داد: «اين سكوت عميق چاره‌گر نيست؛ زيرا درد و زخم‌ها را عميق‌تر مي‌كند و باري از روي مشكلات كشور برنمي‌دارد.»

او در بخش ديگري از سخناش گفت: «دو دوره است كه من در مجلس حضور دارم با دو دولت و دو رييس قوه قضاييه كار كردم، يك مورد بياوريد سران قوا از ملت عذرخواهي كرده باشند. آيا همه كارهاي ما درست است؟ اگر درست است پس اين ايرادات چيست؟»

نايب‌رييس فراكسيون اميد با بيان اينكه مسوولان جامعه فكر مي‌كنند قهرمانان مردم هستند، تاكيد كرد: «قهرمانان واقعي مردم هستند و ما سربازان آنان هستيم درك چنين چيزي براي كارگزاران نظام چرا سخت است؟» او در پايان گفت: «در اتفاقات اخير تعدادي آدم كشته و دستگير شدند، بنابراين اگر يك‌سري از پرسش‌ها پاسخ داده شود، تهديد تبديل به فرصت مي‌شود. اگر غير از اين باشد و پرسش‌ها را پاك كنيم و پاسخي ندهيم يك تهديد را بزرگ‌تر و كلان‌تر كرده‌ايم، باز هم تاكيد مي‌كنم راه چاره پاسخ‌دهي به مردم و شنيدن اعتراضات و نقدهاي‌شان است.»

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۲۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون

خبرگزاری خبرآنلاین در گزارشی با عنوان «جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!» به بررسی رقابت ها بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم پرداخته است. در بخشی از این گزارش وضعیت محمود نبویان از چهره های عضو جبهه پایداری به عنوان یکی از رقباء قالیباف در انتخابات ریاست مجلس آینده مورد بررسی قرار گرفته است.

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف

محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.


این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آنها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف‌ ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900694

دیگر خبرها

  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند